WISE Közép-Európa Egyesülete

   a sikeres cégek technológiája

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH    Kapcsolat

WISE TAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK

0. Hasonló gondolkodású emberekkel kapcsolatban lenni.


A bizalom az egyik legfontosabb tényező az üzleti kapcsolatokban. Ennek tartalma azt is magában foglalja, hogy mit gondolunk és teszünk egy dologgal kapcsolatban. Ehhez van egy WISE tagok kódexe, amit a WISE tagok nagy része betart, illetve a cserével, jutalmazással kapcsolatos nézeteink valódi eszközöket adnak a WISE tagok kezébe, hogy ezt a lehetőséget teljesen kihasználják.  WISE tagok kódexe itt is elérhető.

 

Főoldal

1. PROSPERITY SIKER TERVEZŐ

Ez nem csak egy naptár, hanem egy eszköz, amelyben van 80 oldal LRH referencia az alapvető vezetői eszközökkel. Létezik egy online verziója is.
"A „csataterv” definíciója: a következő napra vagy hétre szóló olyan célkitűzések listája, amelyek előmozdítják a stratégiai tervezést, kezelik az azonnali akciókat és a stratégiai tervezést gátló outnesseket.

Néhány ember úgy ír „csatatervet”, hogy az egyszerűen olyan akciók sorozata, amelyekről reméli, hogy a következő napon vagy héten megcsinálja. Ez rendben van, és a semminél jobb, és valamennyire orientálja az illető tevékenységeit. Valójában az a valaki, aki nem csinál ilyet, nagyon valószínű, hogy sokkal kevesebbet fog elvégezni, és lényegesen elgyötörtebb és „elfoglaltabb” lesz, mint aki csinálja."  A sikertervező tartalmaz egy kihajtható szervezési táblát és a kiértékeléshez szükséges táblázatot.

2. AZ ADMIN MINTAKÉPE PROGRAM

Ha fogsz egy 11 ezer oldalas leírást, akkor igazán nehéz dolgod lenne bevezetni a cégedbe.  Az Admin mintaképe program egy kivonata a Hubbard Mangement Rendszernek. A munkafüzet egyszerű, közérthető formában tartalmazza a legfontosabb vezetői eszközöket.

Nem csak olvasni kell, hanem gyakorlatokat kell a témakörök végén elvégezni. A gyakorlatok segítenek megérteni a legfontosabb elemeket.  A munkafüzet tartalmaz még 5 olyan programot. (Ezek nem szoftverek, hanem lépésről-lépésre bevezethető elemek, amelyek kezelik a céged működéséhez szükséges alapokat.) Ilyen a statisztikai menedzsment bevezetése, vagy a standard pénzügyi rendszer. A pénzügyi rendszert 44 lépésben tudod bevezetni. A 44 lépés alatt a legfontosabb elemeket megvalósítod, illetve elakadás esetén a WISE forródróton tudsz segítséget kapni. A program bevezetésével nem csak egy jól működő, stabil céged lesz, hanem a WISE adminisztráció évről évre elismeri a státuszodat és példának állít mások számára.

3. ÜZLETKEZELÉSI ELLENÖRZŐ LAPOK

A mai napig a repülésben széleskörben használják az ellenörző lapokat. Fel és leszálláskor, illetve bármilyen vészhelyzetben. A vállalkozások nagy része tipikus problémákba ütközik, amelyek kezelése megköveteli a precíz lépések betartását.

A  WISE tag kap egy sorozatot ezekből az ellenörző lapokból, amelyek segítenek az adott problémát kezelni.  Ilyen gyakorlati problémákra használhatók:
1. HOGYAN ÉRJÜK EL AZ UTASÍTÁSOK TELJESÍTÉSÉT?, 
2. HOGYAN HELYEZZÜNK POSZTRA EGY ÚJ ALKALMAZOTTAT,
3. HOGYAN NÖVELD A CÉGED BEVÉTELÉT?,
4. HOGYAN SEGÍTSÜNK A TÚLTERHELT VEZETŐN?
5. HOGYAN ÁLLÍTSUK HELYRE EGY MEGTÖRT BŐSÉGET ? - Most letölthető innen.
6. HOGYAN OSSZUNK BE HELYESEN EGY GRAFIKONT?

7. HOGYAN KÉSZÍTSÜNK EL EGY HIRDETÉST VAGY EGY PROMÓANYAGOT ?
8. HOGYAN DOLGOZZ KI  MINIPROGRAMOKAT A CÉGEDNEK?

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH    Kapcsolat