WISE Közép-Európa Egyesülete

   a jóléthez vezető út

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH   Kapcsolat

Főoldal

L. Ron Hubbard levele a WISE-hoz

 A WISE célja:

   A WISE célja egy etikus, épelméjű és prosperáló civilizáció. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az üzleti életbe visszatérjenek azok az értékek és etikai standardok, amelyeken eredetileg alapult: becsület, tisztesség, szakmai tudás, a termelékenység jutalmazása, valamint egész közösségek és nemzetek prosperitása iránti elkötelezettség.

 

L. Ron Hubbard, az ismert szerző és filozófus adminisztrációval kapcsolatos műveit terjesztjük, hogy ezek használatba kerüljenek a szervezésben, valamely szakmában, illetve az egyéni vállalkozásokban. Több mint három évtizeden át tartó kutatás, a felfedezett adatok alapos kipróbálása és rendszerbe foglalása után ez az ismeretanyag a világ legátfogóbb menedzsmenttechnológiai rendszere, amely az első valódi menedzsmenttechnológiát képviseli.

 

A WISE egy nemzetközi tagsági szervezet, amelynek tagjai egyrészt L. Ron Hubbard menedzsmenttechnológiáját használják, másrészt magukénak vallják a WISE-tagsággal járó felelősségeket és etikai standardokat.

 

A WISE nemzetközi szervezete és ennek irodái a világ minden táján foglalkoznak a WISE tagjaival, biztosítják a tagságnak járó előnyöket, valamint kiadványokat és szolgáltatást adnak, amellyel segítenek a tagságnak az L. Ron Hubbard-féle menedzsmenttechnológia használatában. A WISE-irodák adják ki az engedélyeket a Hubbard-féle menedzsmenttechnológia mindenféle használatára az üzleti világban.

 

A WISE tagsága arra kötelezte el magát, hogy javítani fogja az élet minőségét mindenki számára a munkahelyen és általában véve a társadalomban. A két legértékesebb dolog, amivel rendelkezünk: L. Ron Hubbard szervezeti és vezetési alapelveinek egységes működőképessége, és tagjaink elkötelezettsége.

 

Mindenkit szívesen látunk, aki osztozik velünk ebben az elkötelezettségben egy jobb világ iránt.

 

 

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok     MAKH   Kapcsolat