WISE Közép-Európa Egyesülete

   összefogjuk a Hubbard Menedzsment Rendszert
használó szervezeteket

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH   Kapcsolat

Főoldal

L. Ron Hubbard levele a WISE-hoz

 A WISE célja:

   Eljuttatni a Hubbard Menedzsment Rendszert a világ minden egyes üzleti vállalkozásába, elérve ezzel a WISE célját:

 

Összefogni minden olyan szervezetet, amely a Hubbard
Menedzsment Rendszert használja adminisztratív,
kereskedelmi és jobbítási célokra.

 

            L. Ron Hubbard, az ismert szerző és filozófus adminisztrációval kapcsolatos műveit terjesztjük, hogy ezek használatba kerüljenek a szervezésben, valamely szakmában, illetve az egyéni vállalkozásokban. Több mint három évtizeden át tartó kutatás, a felfedezett adatok alapos kipróbálása és rendszerbe foglalása után ez az ismeretanyag a világ legátfogóbb menedzsmenttechnológiai rendszere, amely az első valódi menedzsmenttechnológiát képviseli.

 

A WISE egy nemzetközi tagsági szervezet, amelynek tagjai egyrészt a Hubbard Menedzsment Rendszert használják, másrészt magukénak vallják a WISE-tagsággal járó felelősségeket és etikai standardokat.

 

A WISE nemzetközi szervezete és ennek irodái a világ minden táján foglalkoznak a WISE tagjaival, biztosítják a tagságnak járó előnyöket, valamint kiadványokat és szolgáltatást adnak, amellyel segítenek a tagságnak a Hubbard Menedzsment Rendszert használatában. A WISE-irodák adják ki az engedélyeket a Hubbard Mendezsment Rendszer oktatására az üzleti világban.

 

A WISE tagsága arra kötelezte el magát, hogy javítani fogja az élet minőségét mindenki számára a munkahelyen és általában véve a társadalomban. A két legértékesebb dolog, amivel rendelkezünk: L. Ron Hubbard szervezeti és vezetési alapelveinek egységes működőképessége, és tagjaink elkötelezettsége.

 

Mindenkit szívesen látunk, aki osztozik velünk ebben az elkötelezettségben egy jobb világ iránt.

 

 

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok     MAKH   Kapcsolat