WISE Közép-Európa Egyesülete

   összefogjuk a Hubbard Menedzsment Rendszert
használó szervezeteket

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok      MAKH   Kapcsolat

Főoldal

  L. Ron Hubbard levele a WISE-hoz

1979. február 1.

Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete Igazgató Testülete

210 S. Fort Harrison Avenue

Clearwater, FL 35516

 

Tisztelt Uraim!

 

Örömömre szolgál, hogy elismerhetem, és teljes mértékben nyugtázhatom cégüket, ami egy olyan, kiemelkedő fontossággal bíró, törvényesen megalapított szervezet, amely gondoskodni fog arról, hogy a Dianetika és a Szcientológia adminisztratív és megalapozási tiszt technológiáit standard módon és etikusan alkalmazzák. Igen nagy örömmel nyugtázom a WISE céljait és célkitűzéseit.

 

Már jó ideje nyújtok menedzsmenttel kapcsolatos konzultációs szolgáltatásokat sok olyan Szcientológusnak, akinek saját üzleti vállalkozása vagy valamilyen karrierje van, akik a segítségemet kérték abban, hogy adjak nekik tanácsokat az adminisztratív technológiám tiszta alkalmazásával kapcsolatban sikerük további előre mozdítása érdekében.

 

Ezek az ügyfelek – Szcientológusok – mind lehetséges jövőbeni WISE-tagok.

 

Jelenleg – a WISE gondolatának felvetődése és ennek megvalósítása óta – jelentős mértékű növekedést tapasztalok a konzultánsi szolgáltatásaim iránti kérelmek számában. Míg szeretnék annyi ilyen kérésnek eleget tenni, amennyinek csak lehet, ahhoz, hogy ezt megtehessem, át kell, hogy szervezzem a saját vonalaimat.

 

Ezért az átszervezés idejére ideiglenesen az összes jelenleg meglévő ügyféllel felfüggesztem a személyes üzleti konzultációt, hogy az összes érintettnek egyenlőek lehessenek az esélyei.

 

Továbbá mivel teljes mértékben támogatom a WISE kinyilvánított céljait és útmutatásait, előfeltételként azt is meg fogom kívánni a menedzsment-konzultációm iránt érdeklődő ügyfelektől, hogy legyenek WISE-tagok.

 

Sikerük reményében kívánok Önöknek igazi jólétet.

 

Tisztelettel:

L. Ron Hubbard

 

 

 

L. Ron Hubbard    Tagsági adatok    Könyveink    Hírek    Tagjainkról   Üzleti klubok     MAKH   Kapcsolat