HCA tréning Pierrel

2024. Jun 12., 10:00 WISE HCA Pier
blog-header-image

HCA tréning Pierrel

Stratégiai PR Workshopot tartott a héten a Közép-Európai HCA. 23 résztvevő volt jelen.

Read more...


Még nem késő!

Nem olyan egyszerű az embereket egy irányba vinni. De még nem késő összefogni és közösen az ország bevételeiért tenni valamit, amit azután el lehet osztani. Az adó növelése, más egyéb “beszedés” soha nem növelte az emberek hajlandóságát arra, hogy többet dolgozzanak. Csak a jó szó, a jövőbe vetett hit, és a remény, hogy holnap jobb lesz, ezek a dolgok biztatták az embereket, hogy többet és jobban dolgozzanak.

Ha nekem kicsi a bevételem, akkor azon kezdek el dolgozni, hogy több legyen. Ezt kellene csinálni az egész országban. És egészen addig, amíg meg nem jelenik a többlet bevétel (a kasszában), addig a költekezést is meg kell állítani. Csak a már megtermelt bevételt lehetne elosztani.

Read more...


Dianetika az élet minden területén

Az emberi elme működése minden embert érint. Ha nem értjük, hogyan működik az elménk, akkor nem értjük sem a magunk viselkedését sem a másokét.

Időnként megteszünk valamit, aztán már sajnáljuk. Velünk is megtesznek valamit, amit nem értünk. Alapjában véve egy NAGYON BONYOLULT rendszernek tűnik, és joggal hihetjük, hogy ezt egyszerűen nem lehet megérteni. A családi veszekedéseket legalább az egyik fél nem érti, hogy miért történik. Próbálja megérteni, akár éveken át. Sajnos semmi esélye sincs, mert ezt a Dianetika könyv nélkül szinte lehetetlen megérteni.

Read more...