Dianetika az élet minden területén

Az emberi elme működése minden embert érint. Ha nem értjük, hogyan működik az elménk, akkor nem értjük sem a magunk viselkedését sem a másokét.

Időnként megteszünk valamit, aztán már sajnáljuk. Velünk is megtesznek valamit, amit nem értünk. Alapjában véve egy NAGYON BONYOLULT rendszernek tűnik, és joggal hihetjük, hogy ezt egyszerűen nem lehet megérteni. A családi veszekedéseket legalább az egyik fél nem érti, hogy miért történik. Próbálja megérteni, akár éveken át. Sajnos semmi esélye sincs, mert ezt a Dianetika könyv nélkül szinte lehetetlen megérteni.

Az ember rendelkezik egy analitikus elmével, amely tökéletesen működik. Mindig helyes döntéseket hoz. Létezik egy REAKTÍV elme is, amely egyszerűen reagál a külső ingerekre, de a józan ész nem jellemző rá. Soha nem értettem, hogy cipők hangos kopogása miért tesznek idegessé. Elolvasva a Dianetika könyvek megértettem, hogy volt egy ezzel kapcsolatos esemény az életemben, ami a mai napig okozhat fájdalmat, dühöt és kedvetlenséget. Egyszerűen nem értettem addig, amíg ezt L. Ron Hubbard a könyvében részletesen el nem magyarázta. Azóta ez a negatív hatás már nem tud igazán hatni rám.

De ott vannak a családi veszekedések, vagy amikor a gyerek sír. Ezek olyan dolgok, amelyek a legtöbb szülőt felidegesít. Logikátlan, hiszen a gyereknek pontosan ekkor kellene a legtöbb szeretet. Vagy ilyen az a pillanat, amikor a TV Hiradóban felolvassák a híreket és azok bizony hatnak ránk, és másnap az egész ország egy kicsit bánatosabb és még jobban kilátástalan. És már kevesebb gyereket akar és belerúg az első emberbe, aki egy kicsit is beszól neki.

És itt még nem érintettük a pszichoszomatikus betegségeket.

A DIANETIKA könyv mindenki számára elérhető. Éppen most lesz, pénteken a könyv kiadásának ünnepsége.

Érdemes elolvasni, hiszen eddig ez az egyetlen használati útmutató önmagunkhoz.

A könyv mellett létezik hangoskönyv és egy olyan DVD, amely a gyakorlati használatát mutatja be.

Dianetika könyv és DVD

Itt lehet többet megtudni és megszerezni.

Tóth Imre
WISE Közép-Európa Egyesület
elnöke

Next Post