A hisztéria kontrollja: További adatok

Az ember lehet civilizáltabb, boldogabb, fejlődésre képesebb, mint amilyen volt, és a mi technológiánkkal el lehet érni ezt nála. – L. Ron Hubbard

Az első atomfegyverek bevetése óta az emberiség a Föld minden pontján együtt él azzal az eshetőséggel, hogy minden, ami fontos – az élet, a család, a karrier, sőt még az emberi faj maga is – néhány pillanatnyi tomboló pusztítás áldozatává válhat. Az ilyen következmények oly mértékben lehengerlőnek tűnhetnek, hogy sokak számára az egyetlen védekezés a remény marad, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

Mégis, ahogy emelkedik azoknak az országoknak a száma, amelyek atomfegyver birtokában vannak, és a hasadóanyagokat tevékenyen adják-veszik a nemzetközi feketepiacon, a cselekvés sokkal erősebb gátló tényezőnek bizonyulhat, mint a remény. Az ilyen cselekvésnek – hogy hatékony lehessen – a veszély valódi forrását kell megcéloznia. Vajon e forrás a modern fegyverek félelmetes pusztító ereje? A kontinenseket alattomosan elárasztó sugárzás káros hatása? Vagy lehet, hogy a tényleges ok valahol máshol keresendő?

Ebben a cselekvésre sarkalló üzenetben L. Ron Hubbard nemcsak megválaszolja ezeket a kérdéseket, de azt is megmutatja, hogyan lehet ezt a helyzetet a gyökerét megcélozva megoldani. Ugyanis az alapvető veszély nem magukban a fegyverekben rejlik, hanem a barbárságban, amely arra késztetné az embereket, hogy társaik ellen vessék be őket. Azzal a céllal, hogy nemcsak a stabilitás fenntartásában, de a valódi ellenségek – a betegségek, az elemek és az Ember saját ésszerűtlenségei – legyőzésében is segítsen az egyéneknek és a kormányoknak egyaránt, L. Ron Hubbard lefektetett egy mindenki számára létfontosságú humanitárius programot. Széles körben alkalmazva ezt, az Embert a megértés olyan magasságaiba emelhetjük, amely elegendő ahhoz, hogy az emberek ne csak a háború és a háborútól való félelem béklyói nélkül élhessék életüket, hanem még annak lehetőségétől is mentesen, hogy valaha újabb háború törhet ki.

Alul a rendelési lapon Ön kiválaszthatja, hogy melyik kiadványokat szeretné megrendelni, és hány darabot küldjünk Önnek.


Jelenleg kapható könyvek, hangoskönyvek és DVD-k

Szállítási és fizetési információk:

Szállítási költség 15.000 Ft rendelési értékig: 1.750 Ft (futárszolgálat)
Szállítási költség 15.000 Ft rendelési érték felett: ingyenes
Fizetési mód: Előre fizetés bankkártyával vagy utalással díjbekérő alapján
Szállítás: kizárólag Magyarország területére

Válassza ki, hogy hány darabot kér az alábbi kiadványokból!